Doneren met Mollie
Kan Doneren met Mollie in het Nederlands?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, dat is mogelijk. De plugin past de taal aan op basis van de taalinstelling van Wordpress. Let op dat ”Nederlands Formeel” niet werk met de plugin, en in dat geval Engels zal worden gebruikt.

Mocht je de plugin zelf willen vertalen dan raden we aan om een andere plugin daarvoor te gebruiken zoals Polylang of WPML.

Heb je Wordpress in het Nederlands staan, maar blijft het formulier in het Engels? Dan staat er waarschijnlijk nog een update klaar voor de vertalingen. Ga dan naar de Updates pagina in Wordpress en kijk onder het kopje "Vertalingen" of er nieuwe vertalingen beschikbaar zijn.