Alle collectiesDoneren met Mollie
Hoe maak ik gebruik van Multicurrency in Doneren met Mollie?
Hoe maak ik gebruik van Multicurrency in Doneren met Mollie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de instellingen van de plugin is het mogelijk om een standaard valuta in te stellen. Deze standaard valuta wordt gebruikt voor de vooraf door jouw ingestelde bedragen.

Ook is het mogelijk de keuze over te laten aan de donateur bij vrije invoer donaties. De donateur kan dan naast het bedrag ook zelf de valuta kiezen.