Mollie Forms
Aan de slag
Wat kan ik allemaal instellen in Mollie Forms?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mollie API-key

Vul hier de API-key in van Mollie. Dit kan de Test of Live API-key zijn.

Prijsopties weergave

Dit bepaalt hoe de prijsopties worden weergegeven in het formulier.

Keuzemenu

Lijst

Tabel

Betaalmethodes weergave

Dit bepaalt hoe de betaalmethodes worden weergegeven in het formulier. Dit kan een keuzemenu zijn of een lijst.

Keuzemenu

Lijst met iconen en tekst

Lijst met iconen

Lijst met tekst

Betaalomschrijving

Vul de omschrijving in van de betaling. Je kunt gebruik maken van variabelen in de betaalomschrijving.

Na de betaling

Hier kun je instellen wat er gebeurt na de betaling. Er zijn 2 opties: "Een melding weergeven" of "Doorsturen naar een pagina".
Bij de melding kun je ook een Class instellen. Dit is voor als je de melding wilt stijlen met CSS. Hier vul je dan de naam in van je CSS class. Wanneer dit niet is ingesteld, zal de tekst worden weergegeven in de stijl van je huidige thema.