Alle collecties
Mollie Forms
Aan de slag
Hoe werken de prijsopties?
Hoe werken de prijsopties?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Prijsopties zijn je producten/diensten die de klant kan afrekenen. Dit kan een eenmalige betaling zijn, maar ook een automatisch terugkerende betaling.

Omschrijving

Dit is de naam van het product, die de klant ziet om te selecteren.

Prijs

Je kunt kiezen op het een vaste prijs of een open prijs is.

  • Vast: De klant betaalt een door jou ingesteld bedrag

  • Open: De klant kan zelf een bedrag invullen. (het prijs veld kun je nu gebruiken voor een minimum bedrag die de klant moet invullen)

BTW

Dit veld is optioneel. Vul hier het BTW percentage in die geldt voor de prijsoptie. Dit zal dan worden meegenomen in de prijsberekeningen.

Voorraad

Dit veld is optioneel. Wanneer je een voorraad hebt, en wilt zorgen dat er een maximaal aantal verkocht kan worden kun je dit hier ingeven. Bij elke verkoop zal de voorraad afnemen. Mocht je geen voorraad willen instellen kun je dit veld leeg laten.

Frequentie

Hier kun je instellen of het een eenmalige of terugkerende betaling is. Bij een terugkerende betaling stel je in om de hoeveel maanden/weken/dagen het bedrag afgeschreven moet worden. Voorbeeld: "1 maanden" zal dus elke maand het bedrag incasseren.

Aantal keer

Dit is het aantal keer dat er een terugkerende betaling moet plaatsvinden. Laat dit veld leeg voor een doorlopend abonnement.Let op: vul een aantal in, inclusief de eerste betaling.

Was dit een antwoord op uw vraag?